lunes, 20 de diciembre de 2010

Les fal·làcies

10 comentarios:

  1. Està bé, el línies generals. Algunes imatges estan molt ben triades, altres no tant. El text s'entén i està ben redactat però barreja coses (litigi, càrrega de la prova), que no es veu ben bé com es connecten amb les fal·làcies.
    PERO MANCA EL TEXT A LES DIAPOSITIVES. Aixòm és MOLT IMPORTANT i donaria molta més llegibilitat a la presentació.

    ResponderEliminar
  2. magraadaaa moltisiim, Pero ,a krasi no se li anten mol be la veritat .
    Per tot lo demes esta mol be!

    ResponderEliminar
  3. EN LA MEUA OPINIÓ DEURIEU CUIDAR UN POC EL CANVI D'INTENSITAT DEL INTERPRETS, I PER TOT EL DEMES ESTA BÉ

    ResponderEliminar
  4. esta molt be però nia trosos en que la veu està molt forta i no s´anten molt be el que diuen per lo demes esta bé

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. desde el meu punt de vista hi ha alguns troços on parleu mos lent i altres o parleu molt rapid on no s'entén apenes el que es diu. també haurieu d'haver posat en cada imatge una frase que resumira en poques paraures del que es va a parlar.En general esta mol bé, magrà !

    ResponderEliminar
  7. per a mi està molt bé!Lo únic és que es nota molt el canvi de ritme que fa cada quan parla, ja que alguns parlen molt lents i altres més rapid, pero esta molt bé.

    ResponderEliminar
  8. Per a ser objectius en la nostra opinió, hem escollit una persona que no sapiga del tema, la mare d’un dels components del grup.
    Ella no enten masa bé el que son les fal•lacies, en canvi nosaltres que si ho em estudiat, si que entenem el que ens vol transmetre aquesta Pecha-Kucha.
    L’informació escollida d’ aquest grup, el nivell de vocabulari és massa tècnic, per aixo ella no ho enten. Però quan exposen els exemples i els conceptes asociats a la imatge de la vida cotidiana, si que ho enten millor; com l’ exemple de la politica o de les manifestacions.
    Per a nosaltres els Pecha-Kuches son per a exposar o explicar un tema per a persones mitjançant imatges i un vocaulari i que entenguen el que els volem transmetre.

    ResponderEliminar
  9. Permeteu-me pero vaig a fer un comentari d'aquest últim comentari. Em pareix molt original la forma que heu escollit per comentar aquest Pecha-Kucha. Enhorabona!
    Respecte al pecha-kucha el veig ben el·laborat, està treballat (vuic dir que no esta fet per fer). M'ha agradat molt aquest també!
    bon treball!

    ResponderEliminar
  10. M'agrama molt el Pecha-Kucha, esta molt treballat.

    ResponderEliminar